HOLD DIN JULEFROKOST PÅ RESTAURANT COLOSSEUM.

(ALT SERVERES PÅ BORDENE)
Julemenuen 2021.


JULE TAPAS

kr 175,-
/ per person
  • Gin og havtorn sild med syltede rødløg
  • Stegt rødspættefilet med sauce tartare
  • Røget laksetatar med dild dressing.
  • Håndpillede rejer med æg og dildmayo.
  • Julemedister med sprød rødkålsalat
  • Dagens ost med tilbehør
  • Ris a la Mande med kirsebær sauce.

den TRADITIONELLE JULEANRETNING

kr 275,-
/ per person
  • Gin og havtorn sild med syltede rødløg
  • Laksemarinerede sild med rygeost..
  • Ferskrøget laks med puffede capers og dilddressing.
  • Skalddyrs salat
  • Stegt rødspættefilet med sauce tartare og citron.
  • Lun julepostej med bacon og champignons.
  • julemedister med appelsin og rødkålssalat.
  • Confiteret andelår med rødkål.
  • Sønderjysk grønlangkål med kålpølser og sennep.
  • Ris a la Mande med kirsebær sauce, inkl. Mandelgave.

( KUN MOD FORUDBESTILLING. )

Close Menu
Close Panel