HOLD DIN JULEFROKOST PÅ RESTAURANT COLOSSEUM.
(ALT SERVERES PÅ BORDENE)
Julemenuen 2020.
JULE TAPAS
kr 175,-
/ per person
-
Ølmarineret sild
-
Stegt rødspættefilet med remoulade.
-
Røget lakseterrin med dild dressing.
-
Håndpillede rejer med citron og mayo.
-
Julemedister med kold rødkålsalat
-
Dagens ost med tilbehør
-
Ris a la Mande med kirsebær sauce.
Book her
Du kan ringe eller skrive til os via:
+45 74 42 23 06
info@restaurant-colosseum.dk
den TRADITIONELLE JULEANRETNING
kr 275,-
/ per person
-
Marineret sild med karrysalat.
-
Stegte sild med løg.
-
Røget laksemousse med asparges & dilddressing.
-
Skalddyrs salat
-
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron.
-
Sylte med rødbeder og sennep.
-
Ribbensteg med rødkål.
-
Confiteret andelår med rødkål.
-
Sønderjysk grønlangkål med kålpølser og sennep.
-
Ris a la Mande med kirsebær sauce, inkl. Mandelgave.
Book her
Du kan ringe eller skrive til os via:
+45 74 42 23 06
info@restaurant-colosseum.dk