HOLD DIN JULEFROKOST PÅ RESTAURANT COLOSSEUM.

(ALT SERVERES PÅ BORDENE)
Julemenuen 2020.

JULE TAPAS

kr 175,-
/ per person
  • Ølmarineret sild
  • Stegt rødspættefilet med remoulade.
  • Røget lakseterrin med dild mayo.
  • Rejer med citron og mayo.
  • Sylte med rødbeder og sennep.
  • Julemedister med kold rødkålsalat
  • Dagens ost med tilbehør
  • Ris a la Mande med kirsebær sauce.

den TRADITIONELLE JULEANRETNING

kr 275,-
/ per person
  • Marineret sild med karrysalat.
  • Stegte sild med løg.
  • Røget laksemousse med asparges & dilddressing.
  • Skalddyrs salat
  • Stegt rødspættefilet med remoulade og citron.
  • Sylte med rødbeder og sennep.
  • Ribbensteg med rødkål.
  • Confiteret andelår med rødkål.
  • Sønderjysk grønlangkål med kålpølser og sennep.
  • Ris a la Mande med kirsebær sauce, inkl. Mandelgave.

( KUN MOD FORUDBESTILLING. )

Close Menu
Close Panel