HOLD DIN JULEFROKOST PÅ RESTAURANT COLOSSEUM.

(ALT SERVERES PÅ BORDENE)

JULEPLATTE

kr 195,-
/ per person
  • Marineret sild med karrysalat.
  • Kryddersild med løg og capers.
  • Gravad laks med julekrydderier & rævesauce.
  • Rejer med ½ æg, mayonnaise og kaviar.
  • Stegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
  • Lun frikadelle med agurkesalat.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Ris a la Mande med kirsebær sauce.

(KUN MOD FORUDBESTILLING)

JULEANRETNING

kr 325,-
/ per person
  • Marineret sild med karrysalat.
  • Kryddersild med løg og capers.
  • Gravad laks med julekrydderier & dilddressing.
  • Rejer med ½ æg, mayonnaise og kaviar.
  • Stegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Frikadeller med sønderjysk hvidkål.
  • Flæskesteg med rødkål.
  • Sønderjysk grønlangkål med kålpølser og røget flæsk.
  • Ris a la Mande med kirsebær sauce, inkl. Mandelgave.
Close Menu
Close Panel