HOLD DIN JULEFROKOST PÅ RESTAURANT COLOSSEUM.

(ALT SERVERES PÅ BORDENE)

JULE TAPAS

kr 165,-
/ per person
  • Rom og blåbær sild med rødbedesalat
  • Stegt rødspættefilet med remoulade.
  • Røget lakseterrin med dild mayo.
  • Pil selv rejer med aioli.
  • Andepate med grøn peber og syltede rødløg
  • Julemedister med kold rødkål
  • Dagens ost med grøn tomat tapanade
  • Ris a la Mande med kirsebær sauce.

den TRADITIONELLE JULEANRETNING

kr 245,-
/ per person
  • Marineret sild med karrysalat.
  • Kryddersild med løg og capers.
  • Røget laks med asparges & dilddressing.
  • Skalddyrs salat
  • Stegt rødspættefilet med remoulade og citron.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Julemedister med syltede rødløg og timian.
  • Braiseret andelår med rødkål.
  • Sønderjysk grønlangkål med kålpølser og sennep.
  • Ris a la Mande med kirsebær sauce, inkl. Mandelgave.

( KUN MOD FORUDBESTILLING. )

den UTRADITIONELLE JULEANRETNING

kr 345,-
/ per person
  • Rom og blåbær sild med rødbedesalat.
  • Gin og havtorn sild med løg og capers.
  • Røget laks terrin med dild mayo.
  • Pil selv rejer med aioli
  • Andepate med grøn peber og syltede rødløg.
  • Stegte kålpølser på ristet grønkål, med brunet smør og hasselnødder.
  • Orange marineret skinke steg, flæskesvær og sesam kartofler.
  • Braiseret andelår med rødkål.
  • Rødkålssalat med granatæble, grønkål og tyttebær dressing
  • Osteanretning med tilbehør.
  • Cheesecake med mandarin.

( KUN MOD FORUDBESTILLING min 4 COU.)

Close Menu
Close Panel